Peatonalització Av. Carlemany: Trobada entre l'Associació de Transportistes de Mercaderies, i el Comú d'Escaldes Engordany

El comú a presentat a l'ATMCA el projecte per eliminar el trànsit de manera permanent a l'avinguda que costarà un milió d'euros i estarà enllestit del tot el 2015.

El Consol Menor, d'Escaldes-Engordany, a presentat a l'Associació de Transportistes de Mercaderies, el projecte de peatonalització previst per el proper estiu.

La trobada a servit per fer el punt entre les necessitats dels empresaris del sector i el Comù. S'han analitzat les diferents possibilitats pel que fa a les carregues i descarregues a la zona, així com els períodes de transit de mercaderies en hores concretes de la jornada, a fi de donar servei als comerciants de la zona.

En aquest sentit, el Comú a oferta a la Junta Directiva de l'Associació, la participació en les properes reunions tècniques de treball, per avançar en una concepció de la logística de distribució a la zona, adaptada a les noves característiques de l'avinguda.

Font: ATMCA

Imatge: ATMCA