Tots els continguts del lloc Web ATMCA, inclosos, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i programari, etc. són bé propietat de l'ATMCA, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc Web ATMCA és propietat exclusiva de l'ATMCA i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el programari utilitzat en el lloc Web ATMCA és de l'ATMCA o dels seus proveïdors de programari, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol classe d'utilització del contingut d'aquest lloc Web, incloses la reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial del mateix, sense consentiment exprés i escrit de l'ATMCA o dels seus proveïdors.

ATMCA i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de l'ATMCA són marques protegides per ATMCA. Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc Web de l'ATMCA (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc Web) que es realitzi sense autorització de l'ATMCA constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

ATMCA es reserva tots els drets per a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i continguts del web en qualsevol moment, no assumint responsabilitat alguna sobre la seva actualització. Així mateix, ATMCA es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, podent fer ús de tal facultat sense previ avís.

Tant l'accés al web de l'ATMCA com l'ús de qualsevol informació continguda en el mateix és d'exclusiva responsabilitat de la persona que accedeix o ho usa, no responent ATMCA de cap conseqüència, mal o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. ATMCA no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles, o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, excloent especialment, qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament (link), directa o indirectament, a través del web de l'ATMCA.

Per a facilitar el seu accés, pot ser que ATMCA inclogui vincles a pàgines d'Internet pertanyents o gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, revisarà i acceptarà vostè les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També acceptarà que ATMCA no té control algun sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir responsabilitat alguna per cap material creat o publicat pels mateixos. A més, el vincle a un lloc aliè a ATMCA no implica que ATMCA aprovi aquest lloc, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de l'ATMCA es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers no constitueix patrocini o recomanació dels mateixos per part de l'ATMCA.

ATMCA exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per causa de problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de l'ATMCA o de webs de tercers.

ATMCA no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de l'ATMCA.

ATMCA garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de l'ATMCA. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de l'ATMCA, creada per a facilitar als usuaris l' utilització dels serveis oferts per aquesta així com per a informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, l'usuari podrà en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de l'ATMCA enviant un email a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..