Els transportistes de mercaderies demanen que s'ampliï l'horari de despatx de la duana espanyola mentre es mantingui tancada la frontera amb França. També volen que s'estudiï la gratuïtat per a camions del peatge del túnel de Pimorent.

L'Associació de Transportistes de Mercaderies i Carburants ha decidit prioritzar dues peticions per pal·liar els efectes en el sector del tall de l'accés a França.

En primer lloc demana que s'ampliï l'horari de despatx de la duana espanyola per als camions provinents de França. Ara funciona fins a les 17h i es voldria que s'allargués fins a les 19h

Llegeix més...

Lliurament de titulacions als 14 alumnes del Curs de Conseller de Seguretat ADR 2018

Des de l'1 de gener del 2001, l'Acord europeu relatiu al transport internacional de mercaderies perilloses per carretera (ADR) preveu que, tota empresa que càrrega, transporta, o descàrrega mercaderies perilloses ha de disposar dels serveis d’un (o varis) conseller(s) de seguretat.

Llegeix més...

El Govern ha aprovat el Decret de modificació del Reglament d’Impostos especials per tal d’actualitzar els criteris de devolució parcial de l’impost especial sobre els hidrocarburs als transportistes professionals als estàndards vigents en matèria d’emissions de gasos de combustió interna. L'objectiu, segons el ministre Jordi Cinca, és incentivar les empreses de transport públic (mercaderies i passatgers) perquè renovin els vehicles i que siguin més eficients i menys contaminants.

Llegeix més...